Klantnummer :
Wachtwoord :

Ad Hoc

Ciso Transport is gespecialiseerd in geconditioneerd sneltransport en heeft meer dan vijftien jaar ervaring met healthcare en life science producten door heel Europa.

Wij brengen al uw zendingen volgens de GDP regelgeving snel en op korte afroep naar hun eindbestemming. Zowel dedicated als actief/gecombineerd transport.

Wij hebben door onze gerenommeerde farmaceutische klanten ook veel ervaring met dedicated milkruns waarbij kwaliteit en exacte tijdsleveringen doorslaggevend zijn.

Al onze chauffeurs zijn GDP getraind en hebben jarenlange ervaring in het internationale farmaceutisch transport.

Al onze voertuigen zijn voorzien van koelinstallaties die een temperatuur tussen – 20° en + 25° Celsius garandeert. Hiervoor gebruiken wij Carrier koelapparatuur van het type Xarios dt 350/500 en temperatuur recorders Datacold 500.

Wij verzorgen 24/7 pick-ups en afleveringen. Zodra u ons de zendingsinformatie aanlevert kunnen wij deze opnemen in onze Ciso Track&Trace app.

Bij het laden van de goederen scant de chauffeur de zending in. Daarna kan men online en realtime de temperatuur volgen en desgewenst zelfs de route van uw zending monitoren.

Voor geconditioneerd vervoer tussen -20° en +30° Celcius kunt u contact opnemen met sales@cisotransport.nl

© 1997 - 2015 Ciso Transport B.V.