Klantnummer :
Wachtwoord :

Distributie

Ciso Transport levert zelf meer dan 100.000 zendingen per jaar binnen de Benelux bij 2°- 8° en 15°- 25° Celcius, uitsluitend Healthcare en Life Science Products. Voor deze distributie beschikken wij over verschillende type voertuigen. Van bestelauto`s tot bussen met laadklep of zwaarder materieel. De wagens zijn allen voorzien van hoogwaardige koelinstallaties die een temperatuur tussen de – 20° en de + 30° Celsius garanderen. De temperatuur wordt elektronisch geregistreerd door de Datacold 500 en is online zichtbaar. De zendingen worden via de Spotmaster en Datacold Web2 systemen live gevolgd en zo kunnen we pro actief reageren.

Als partner binnen het Transoflex Eurotemp netwerk kunnen wij gebruik maken van een geavanceerd systeem, maar tevens onze klanten distributie aanbieden met onze partners in dat netwerk. Zo heeft u voor o.a. België, Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk een fijnmazig netwerk voor uw temperatuur gecontroleerde zendingen en kunt u uw klanten snel bedienen.

De goederen worden in de centrale HUB in Nijmegen verzameld en binnen 24 uur leveren wij overal in de Benelux. In overleg met tijdsvensters.

Al onze chauffeurs zijn GDP getraind en hebben jarenlange ervaring in distributie van healthcare en life science producten.

Voor geconditioneerd vervoer tussen 2° - 8° en 15° - 25° Celcius kunt u contact opnemen met sales@cisotransport.nl

© 1997 - 2015 Ciso Transport B.V.