Klantnummer :
Wachtwoord :

Track and Tracing

Ciso heeft twee mogelijkheden om uw zendingen te volgen.

In beide gevallen kunnen orders automatisch in de systemen worden ingeschoten. Bij de Ciso app is het ook mogelijk via een bestand uw orders te sturen, zodat Ciso de orders kan uploaden.

Vanaf het moment van afhaling van de goederen wordt iedere stap geregistreerd middels scanning. Door koppeling van de koelruimtes (wagen en opslagruimte) aan de temperatuur recorders is de temperatuur direct zichtbaar.

De planners van Ciso hebben via de Spotmaster en Carrier systemen alle wagens direct zichtbaar op schermen en kunnen daarbij de temperatuur per wagen aflezen.

Als klant kunt u toegang krijgen tot onze website. Na inloggen kunt u uw eigen zendingen direct controleren op de juiste temperatuur. U kunt de status van de zendingen live bekijken en zien wanneer deze afgeleverd zijn. Het is mogelijk dat u de afleverbevestiging direct na overhandiging met handtekening ontvanger op uw mailadres ontvangt, desgewenst met een foto.

Ook kunnen wij een Spotmaster-account vrijgeven om een specifieke zending realtime te volgen.

In het Toks-systeem dat binnen het Eurotemp-netwerk door alle partners gebruikt wordt, kunt u toegang krijgen tot alle relevante data. Dit geavanceerde track&trace systeem wordt met name voor grotere aantallen distributie zendingen wordt gebruikt.

© 1997 - 2015 Ciso Transport B.V.